середу, 25 грудня 2013 р.

Тушкована капуста з грибами у вершках/ Braised cabbage with mushrooms and cream

  • Капустка
  • цибулька
  • грибочки
  • вершки
  • сіль
  • перчик за смаком
  • яйця
Кількість цих інгредієнтів залежить від кількості бажаючих поїсти таку смакоту :)
Нас у сім'ї троє, як ви можете побачити на фото ;)
Спершу я обсмажила цибульку, потім
додала туди шампіньйони порізані навпіл,
посолила та поперчила.
Після того, як грибочки підрум'янились,
я додала нашатковану капустку і залишила
 тушкуватись під кришкою. Коли сік з
 капустки випарився - додала у страву
верши та перемішала. Зробила у капусті
невеличкі заглибинки для яєць і вилила їх
 у підготовлені "гніздечка".
Зверху присолила та поперчила.
Залишила під кришкою ще хвилин на 5-8.
Все - готово!
Смачного вам :)





Немає коментарів:

Дописати коментар