- Капустка
- цибулька
- грибочки
- вершки
- сіль
- перчик за смаком
- яйця
Нас у сім'ї троє, як ви можете побачити на фото ;)
Спершу я обсмажила цибульку, потім
додала туди шампіньйони порізані навпіл,
посолила та поперчила.
Після того, як грибочки підрум'янились,
я додала нашатковану капустку і залишила
тушкуватись під кришкою. Коли сік з
капустки випарився - додала у страву
верши та перемішала. Зробила у капусті
невеличкі заглибинки для яєць і вилила їх
у підготовлені "гніздечка".
Зверху присолила та поперчила.
Залишила під кришкою ще хвилин на 5-8.
Все - готово!
Смачного вам :)
Немає коментарів:
Дописати коментар