Смачне і духмяне печиво до кави
Нам знадобиться *:- 125 г масла
- 95 г цукрової пудри
- 1 яйце
- 230 г борошна
- 1 ст.л. гарного насиченого какао
- 0,5 ч.л. пекарського порошку
- 100 г мигдалю пластинками
* Усі інгредієнти повинні бути кімнатної температури; за смаком можна додати ванілін
- масло збити із цукровою пудрою до кремової маси
- додати яйце і так само збити
- борошно, какао та пекарський порошок змішати в окремій мисці і потім підмішати до масляної маси (див. п.2)
- підмішати мигдалеві пластинки (обережно)
- тісто сформувати у ковбаску, загорнути у плівку чи фольгу і покласти на 1 годину у морозильну шафу
- нарізати шматочками завтовшки 1см
Насолоджуйтесь смаком печива разом із запашною кавою.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар