понеділок, 14 жовтня 2013 р.

Печиво з мигдалем

Смачне і духмяне печиво до кави

Нам знадобиться *:
  • 125 г масла
  • 95 г цукрової пудри
  • 1 яйце
  • 230 г борошна
  • 1 ст.л. гарного насиченого какао 
  • 0,5 ч.л. пекарського порошку
  • 100 г мигдалю пластинками
------------------------------------------------------------------
* Усі інгредієнти повинні бути кімнатної температури; за смаком можна додати ванілін



  1. масло збити із цукровою пудрою до кремової маси
  2. додати яйце і так само збити
  3. борошно, какао та пекарський порошок змішати в окремій мисці і потім підмішати до масляної маси (див. п.2)
  4. підмішати мигдалеві пластинки (обережно)
  5. тісто сформувати у ковбаску, загорнути у плівку чи фольгу і покласти на 1 годину у морозильну шафу
  6. нарізати шматочками завтовшки 1см
Випікати  20 хв. при температурі 180°.
Насолоджуйтесь смаком печива  разом із запашною кавою.
Смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар